Biuro Caritas Polska w Lublinie zaprasza na spotkanie

Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, że ruszyła realizacja projektu Caritas Polska pt. „Wsparcie OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH RUCHOWO na rynku pracy III”. Będzie on realizowany do grudnia 2013 r., m. in. w Biurze Caritas Polska w Lublinie przy Al. Unii Lubelskiej 15.

W ramach projektu organizujemy spotkanie motywacyjno-aktywizujące, które odbędzie się 28 czerwca 2012 . Początek o godz. 9.00.

Spotkanie ma na celu integrację osób sprawnych z niepełnosprawnymi, m. in. poprzez gry i zabawy edukacyjne oraz spotkanie z niepełnosprawną osobą aktywną zawodowo w ramach dzielenia się dobrymi praktykami i doświadczeniem na rynku pracy.

W planach również przerwy kawowe, służące nawiązaniu nowych znajomości.

Serdecznie zapraszamy

Biuro Caritas Polska w Lublinie
Caritas Archidiecezji Lubelskiej, Dom Nadziei, p. I, pokój nr 5
Al. Unii Lubelskiej 15, 20-950 Lublin
tel. 81 532 24-37 lub 728 844 008
www.sprawni.caritas.pl; lublin@sprawni.caritas.pl

Projekt „Wsparcie osób niepełnosprawnych ruchowo na rynku pracy III” jest realizowany przez PFRON w partnerstwie z czterema organizacjami: Caritas Polska, Fundacją Polskich Kawalerów Maltańskich w Warszawie POMOC MALTAŃSKA, Fundacją Aktywnej Rehabilitacji „FAR” w Warszawie oraz Stowarzyszeniem Przyjaciół Integracji. Jest to projekt systemowy, finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego oraz ze środków PFRON.