Zbiórka na zakup respiratora dla Szpitala Neuropsychiatrycznego w Lublinie

Gorąco zachęcamy do włączenia się zbiórkę w ramach akcji charytatywnej “Zanurzeni w miłości”, której celem jest zebranie środków pieniężnych na doposażenie polskich szpitali w dodatkowe respiratory, w tym dla nowopowstającego Oddziału Zakaźnego w Szpitala Neuropsychiatrycznwgo im. Prof. Mieczysława Kaczyńskiego w Lublinie na ul. Abramowickiej.

Koszt jednego respiratora to 100 tysięcy złotych. W dobie walki z koronawirusem jest niezbędny do poniesienia, aby ratować ludzkie życie, zwłaszcza na nowopowstającym oddziale zakaźnym. Zachęcam zanurzenia się w miłość i do włączenia się  zbiórkę finansową – apeluje ks. Wiesław Kosicki, dyrektor naszej organizacji.

Jak włączyć się w akcje?

1) Wpłać darowiznę:

– wejdź na www.zanurzeniwmilosci.pl i wpłać środki finansowe za pomocą szybkich płatnośc na zakup respiratora dla Lublina

– przelewem tradycyjnym na konto do wpłat:

38 1090 1711 0000 0001 4276 4188, tytuł wpłaty: Darowizna na RESPIRATORY

odbiorca: Fundacja SMS z Nieba ul. Chrobrego 7, 75-063 Koszalin

2) Promuj akcję w swojej rodzinie, wśród przyjaciół czy współpracowników. Wyślij smsa, e–maila, wiadomość na Messengerze czy udostępnij wydarzenie na portalu społecznościowym: https://www.facebook.com/events/527915814584784/

Dzięki akcji “Zanurzeni w miłości” do tej zebrano środki finansowe na zakup respiratorów dla Wałbrzycha, Szczecina, Koszalina i Siedlec.

100 % wpłat zostaje przekazane na zakup sprzętu. Inne koszty organizacyjne zostaną pokryte z funduszy własnych organizatorów i partnerów akcji.

więcej informacji na www.zanurzeniwmilosci.pl.