Tylko 4 dni do MECZU CHARYTATYWNEGO – byli piłkarze Reprezentacji Polski vs Reprezentacja Księży. Przekaż darowiznę DLA DZIECI!

1 maja o godzinie 19 w Hali Globus odbędzie się Mecz Charytatywny. Zmierzą się w nim byli piłkarze Reprezentacji Polski vs Reprezentacja Księży (Mistrzowie Europy). Udział w meczu potwierdzili m. in: Jacek Krzynówek, Jacek Bąk, Jerzy Brzęczek, Maciej Szczęsny, Marcin Żewłakow, Tomasz Jasina, Dariusz Dudek. Mecz komentować będą  Andrzej Strejlau oraz Rafał Patyra. Podczas meczu połączy się z nami online Jakub Błaszczykowski!
Weź razem z nami udział w meczu i podejmij próbę pobicia Rekordu Guinnessa na najdłuższy odcinek złotówek w Polsce! Wszystkie darowizny zamienimy na złotówki i 1 czerwca ułożymy jedna za drugą!

Wystarczy wejść na WWW (www.kilometrydobra.pl/caritaslublin/mecz) i przekazać darowiznę uprawniającą do udziału w meczu! Dla dzieci!!!

PLAKAT-CHARYTAT
Mecz charytatywny odbędzie się w ramach IX Mistrzostw Polski Ministrantów w Piłce Halowej o Puchar „KnC” – Króluj nam Chryste. Odbędą się w dniach 1 i 2 maja 2014 roku w
Lublinie. Ok. 1300 uczestników podzielonych na III kategorie (Ministranci, Lektorzy młodsi i starsi) przyjedzie do naszego miasta, aby podjąć walkę o Puchar. Eliminacje do turnieju finałowego rozpoczęły się już we wrześniu 2013 roku.
Biorąc udział w meczu pomagasz najuboższym dzieciom z terenu Archidiecezji Lubelskiej! Wspierasz Fundusz Caritas Dzieciom!

Weź razem z nami udział w meczu i podejmij próbę pobicia Rekordu Guinnessa na najdłuższy ciąg złotówek w Polsce!