Ogólnopolskie święto pomagania i wolontariuszy już za nami! To był dzień pełen wrażeń!

Serdecznie dziękujemy wszystkim osobom, które przyczyniły się do organizacji i przebiegu lubelskiego święta pomagania:

wolontariuszom, darczyńcom, pracownikom i współpracownikom: współorganizatorowi Dnia Dobra- Centrum Spotkania Kultur w Lublinie, Panu Jackowi Mac, Panu Jackowi Piaseckiemu, naszej kuchni Anielskie Smaki, firmie Rafaelo – Rafał Plewiński Animacja, Panu Piotrowi Michnikiewiczowi, prowadzącemu całe wydarzenie- Adamowi Kościańczukowi, Monice i Marcinowi Gomułkom, zespołowi Siewcy Lednicy, Pani Oldze Michalec-Chlebik, Rafałowi Kotowiczowi, Centrum Duszpasterstwa Młodzieży, Fundacji „Strefa Dorastania”, Szkole Podstawowej nr 47 w Lublinie, Dworkowi Jabłonna u Braci Mazur, Firmie „Weselmy się”, Annie Narushets, Nobesuthu Lisa Khumalo Lewtak, Zespołowi Muzycznemu CPMiU Puławy pod przewodnictwem Yana Skachkov, Pani Olenie Kovaliova, Harcerskiemu Ochotniczemu Pogotowiu Ratunkowemu.

Dziękujemy naszym podopiecznym z Warsztatu Terapii Zajęciowej w Chełmie, Dziennego Ośrodka dla Osób Bezdomnych w Lublinie, ze Świetlicy Środowiskowej w Lublinie oraz z Centrum Pomocy Migrantom i Uchodźcom, Szkolnym Kołom oraz Parafialnym Zespołom Caritas.

Szczególne podziękowania składamy także Patronowi honorowemu wydarzenia, Księdzu Arcybiskupowi Stanisławowi Budzikowi, a także głównemu Partnerowi wydarzenia – Województwu Lubelskiemu „Lubelskie Smakuj Życie” www.lubelskie.pl, i wszystkim patronom medialnym (TVP3 Lublin, Polskie Radio Lublin, Radio PLUS, Dziennik Wschodni, Tygodnik Katolicki Niedziela) i obecnym z nami tego dnia mediom – to także dzięki Wam możemy inspirować innych do działania! #Lubelskie #LubelskieSmakujŻycie #KierunekLubelskie

Współorganizatorem Dnia Dobra było Centrum Spotkania Kultur w Lublinie!

Partnerem Dnia Dobra było Województwo Lubelskie „Lubelskie Smakuj Życie”- www.lubelskie.pl #Lubelskie #LubelskieSmakujŻycie #KierunekLubelskie