Anielskie Smaki z dowozem do domu – bezpiecznie i pomocnie

Gorąco zachęcamy do skorzystania z oferty Cateringu Anielskie Smaki, który z myślą o Państwa bezpieczeństwie i wygodzie uruchomił  ofertę obiadów na zamówienie z dowozem do domów i mieszkań.

Wystarczy odwiedzić stronę Anielskich Smaków, wybrać obiad i zamówić pod nr telefonu 660 188 077  lub 668 336 358. Minimalna kwota zamówienia to 35 zł (kierowca nie wchodzi do domu/mieszkania). Więcej na stronie www.anielskiesmaki-catering.pl

Zachęcamy do skorzystania oferty, każdy posiłek to pomoc naszym podopiecznym.

Anielskie Smaki to catering odpowiedziany społecznie prowadzony przez Fundację Dantis powołaną przez Caritas Archidiecezji Lubelskiej w celu wypracowywania środków finansowych na pomoc potrzebującym. Od dwóch lat świadczy profesjonalne usługi cateringowe (na targach, konferencjach, kongresach, eventach oraz spotkaniach dyplomatycznych, a klientom indywidualnym oferuje obsługę cateringową podczas wydarzeń takich jak: chrzciny, komunie, urodziny, stypy oraz prywatne spotkania w domu czy garden party na terenie całego Lublina i okolic), a także prowadzi Anielską Przystań dla potrzebujących, w której wydawane są bezpłatne ciepłe posiłki.