Zapraszamy na II Charytatywny Bal Sportowca Lubelszczyzny

Już 7 lutego o godzinie 19:00 w hali Targów Lublin S.A. rozpocznie się wydarzenie skupiające całe środowisko sportowe Lubelszczyzny o wymiarze charytatywnym, którego głównym celem będzie zebranie środków finansowych na wsparcie dzieci uzdolnionych sportowo objętych pomocą Funduszu Stypendialnego Skrzydła.

Podczas Balu, oprócz wyśmienitej zabawy w rytm muzyk spod ręki DJ Marka Sierockiego oraz występu Rafała Brzozowskiego, przewidziane są liczne aukcje charytatywne (m.in. gadżetów sportowych przekazanych przez światowej klasy sportowców) i wiele innych atrakcji.

Do udziału w Balu zaproszone są wszystkie osoby/firmy/instytucje chcące wesprzeć Fundusz Stypendialny Skrzydła dla uzdolnionych sportowo podopiecznych Caritas Archidiecezji Lubelskiej. Więcej informacji u Pana Michała Sidora pod numerem telefonu 605 953 899 lub drogą mailową bal.lublin@gmail.com.

To będzie już II edycja tej wyjątkowej imprezy. Podczas Balu w 2019 roku dzięki licznym aukcjom charytatywnym  (m.in. gadżetów od Kuby Piątka związanych z Rajdem Dakar, zaproszeń dla 2 osób na godzinną naukę jazdy z braćmi Lampart, koszulki z autografami Pszczółka Polski Cukier AZS UMCS Lublin, koszulki z autografem Marcina Gortata, koszulki Reprezentacji Polski w piłce nożnej z autografem Łukasza Piszczka) uczestnicy tego wielkiego wydarzenia charytatywnego wylicytowali ponad 60 tysięcy złotych na rzecz Funduszu Stypendialnego Sportowe Skrzydła.

Serdecznie zapraszamy do udziału w II Charytatywnym Balu Sportowca Lubelszczyzny.