Zostań regularnym Darczyńcą i systematycznie dbaj o bezdomnych, seniorów, dzieci czy podopiecznych hospicjum.

W pomaganiu najważniejsza jest ciągłość, stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa. Dzięki temu możemy zaplanować nasz roczny budżet i mądrze nim dysponować.

0 osób
regularnie, co miesiąc przekazuje środki finansowe.

Wystarczą 3 kroki:

Zapraszamy Cię do regularnej pomocy. Takiej bez rozgłosu, ale bardziej efektywnej. Wystarczy:
1. Zdecydować jaką kwotę chcesz przekazać co miesiąc. Może to być 20, 30, 50, czy 100 zł.
2. Wybrać cel: - Fundusz Caritas Dzieciom (finansuje wypoczynek letni i zimowy, operacje i rehabilitację, dożywianie dzieci, stypendia socjalne) - Centrum Charytatywne w Krasnymstawie (Hospicjum Domowe) - Leczenie seniorów (rehabilitacja, leczenie, sprzęt rehabilitacyjny) - Pomoc Doraźna (leki, odzież, meble itp.) - Dzienny Ośrodek dla Osób Bezdomnych (świetlica, łaźnia, pralnia, punkt opatrunkowy, bezpłatne i ciepłe posiłki) - Fundusz Stypendialny Skrzydła (program obejmujący opieką finansową uczniów)
3. Ustawić stałe zlecenie – Pekao S.A. V Oddział w Lublinie, ul. Królewska 1, 20-109 Lublin nr 46 1240 1503 1111 0000 1752 8351 z dopiskiem darowizna regularna_(wybrany cel, np. darowizna regularna_Fundusz Caritas Dzieciom).

A My:

– co miesiąc będziemy modlić się w Twoich intencjach;
– będziemy przesyłać Ci roczne raporty z naszej działalności;
– zaprosimy Cię na Galę Darczyńców;

Wspieraj uczniów szkół podstawowych i  średnich zapewniając im obiad w szkole, odzież, przybory szkolne, dofinansowanie wycieczek i wyjazdów, dodatkowe zajęcia sportowe, obozy czy sprzęt sportowy.

Dodaj im SKRZYDEŁ i zostań regularnym Darczyńcą wypełniając poniższą deklarację.

Potrzebujesz dodatkowych informacji?

Zgłoś się do Mateusza