Zostań regularnym Darczyńcą i systematycznie dbaj o bezdomnych, seniorów, dzieci czy podopiecznych hospicjum.

W pomaganiu najważniejsza jest ciągłość, stabilizacja i poczucie bezpieczeństwa. Dzięki temu możemy zaplanować nasz roczny budżet i mądrze nim dysponować.

0 osób
regularnie, co miesiąc przekazuje środki finansowe.

Wystarczą 3 kroki:

Zapraszamy Cię do regularnej pomocy. Takiej bez rozgłosu, ale bardziej efektywnej. Wystarczy:
1. Zdecydować jaką kwotę chcesz przekazać co miesiąc. Może to być 20, 30, 50, czy 100 zł.
2. Wybrać cel: - Pomoc dzieciom (finansowanie letniego wypoczynku, operacje i rehabilitację, dożywianie w szkołach, stypendia socjalne) - Pomoc osobom bezdomnym (ciepłe posiłki, odzież, miejsce do wykąpania się, pomoc medyczna, socjalna, prawnicza, Mieszkania Wspierane) - Pomoc seniorom (sprzęt rehabilitacyjny, Dzienny Dom Pomocy dla Seniora, wsparcie żywnościowe, leki) - Pomoc osobom chorym i z niepełnosprawnościami (rehabilitacja, Hospicjum Domowe, sprzęt rehabilitacyjny, Warsztat Terapii Zajęciowej, Wczasorekolekcje) - Pomoc uchodźcom (żywność, środki higieniczne, pomoc prawna i psychologiczna, pomoc znalezieniu pracy, integracja, kursy języka polskiego, zakwaterowanie) - Koszty administracyjne (rachunki, faktury, ogrzewanie, wynagrodzenia, remonty, zaopatrzenie).
3. Ustawić stałe zlecenie – Pekao S.A. V Oddział w Lublinie, ul. Królewska 1, 20-109 Lublin nr 46 1240 1503 1111 0000 1752 8351 z dopiskiem darowizna regularna_(wybrany cel, np. darowizna regularna_Pomoc dzieciom).

A My:

– co miesiąc będziemy modlić się w Twoich intencjach;
– będziemy przesyłać Ci roczne raporty z naszej działalności;
– zaprosimy Cię na Galę Darczyńców;

Wspieraj uczniów szkół podstawowych i  średnich zapewniając im obiad w szkole, odzież, przybory szkolne, dofinansowanie wycieczek i wyjazdów, dodatkowe zajęcia sportowe, obozy czy sprzęt sportowy.

Dodaj im SKRZYDEŁ i zostań regularnym Darczyńcą wypełniając poniższą deklarację.

Potrzebujesz dodatkowych informacji?

Zgłoś się do Iwony