Dobry biznes

Dołącz do firm odpowiedzialnych społecznie i walcz o lepsze życie dla drugiego człowieka.

Dołącz do grona firm odpowiedzialnych społecznie- tak jak:

POL-MAK

Założenia kooperacji są bardzo proste: na opakowaniach makaronów POL-MAK „4-jajecznych TRADYCYJNYCH Z LUDWINA” zostało umieszczone logo Caritas z informacją ”KUPUJĄC TEN PRODUKT WSPIERASZ DOŻYWIANIE DZIECI!”.

Selgros

Już dwukrotnie firma Selgros Cash&Cary ufundowała produkty do przygotowania wigilijnego poczęstunku podczas Wigilii Caritas dla osób bezdomnych. Otoczyła tym samym pomocą ponad 1000 osób potrzebujących w Lublinie.
To ENZO wykreowało stronę z której czerpiesz informacje, stworzyło nasze reklamy w Google Ad Words i zadbało o nasza komunikację - wszytko aby jeszcze lepiej pomagać. Dba o naszą autentyczność w sieci.

Masz dwie drogi

aby zapewnić naszej organizacji ciągłość, stabilizację i poczucie bezpieczeństwa w pomaganiu

Zrób z nami dobry biznes

Ty korzystasz, My pomagamy

Catering Anielskie Smaki, aula na 225 osób, sale konferencyjne, pokoje gościnne, sala komputerowa, organizacja przyjęć – to wszystko w samym sercu Lublina (5 minut od Starego Miasta). A może wypoczynek nad jeziorem Firlej w naszym Ośrodku Zawierzenia – blisko lasu, 100m od malowniczego jeziora z pełnym zapleczem turystycznym.

Wszystko zapewnia Fundacja Dantis powołana przez Caritas Archidiecezji Lubelskiej w celu wypracowywania dochodu na działalność statutową naszej organizacji.

Biznes odpowiedzialny społecznie

Zapraszamy do współpracy wszystkie firmy, które chcą dołączyć do naszej drużyny i walczyć o lepsze życie dla drugiego człowieka.

Nasza działalność

Catering Anielskie Smaki, aula na 225 osób, sale konferencyjne, pokoje gościnne w Domu Spotkania w Dąbrowicy oraz w Domu Zawierzenia nad Jeziorem Firlej, organizacja przyjęć - to wszystko zapewnia Fundacja Dantis powołana przez Caritas Archidiecezji Lubelskiej w celu wypracowywania dochodu na działalność statutową naszej organizacji. Ty korzystasz, My pomagamy potrzebującym

Wynajem pomieszczeń w siedzibie Caritas w samym sercu Lublina

Aula na 225 osób, sala konferencyjna, pokoje hotelowe, catering i organizacja przyjęć - w samym sercu Lublina

Dyrektor Biura – p. Anna Gołąb

tel. +48 668 336 358, e-mail: fundacja.dantis@gmail.com

Dom spotkania w Dąbrowicy

Dom Spotkania” znajduje się w Dąbrowicy k. Lublina w kierunku do Nałęczowa. Zabytkowa Baszta Firlejów, baza noclegowa, malownicze położenie to idealne warunki do organizacji turnusów rehabilitacyjnych dla osób niepełnosprawnych, ferii i wakacji dla dzieci, bazy noclegowej dla wycieczek, pielgrzymek, „zielonych szkół” i grup rekolekcyjnych. Wynajmij i pomóż.

Agnieszka Zańko

tel. 604 245 245 domspotkania@caritas.pl

Dom Zawierzenia w Firleju

Sala szkoleniowa, kaplica, baza noclegowa i gastronomiczna z całym zapleczem turystycznym w malowniczo położonym ośrodku w odległości 100 metrów od jednego z najpiękniejszych jezior Lubelszczyzny - Jeziora Firlej.

ks. Paweł Tomaszewski

tel. 536 267 730, e-mail: domzawierzenia@caritas.pl

Dzięki naszej działalności która polega na różnego rodzaju usługach cateringowych, organizowaniu przyjęć okolicznościowych w budynku Domu Nadziei Caritas możemy wspomagać biednych i potrzebujących. Skorzystaj już dziś.

Dyrektor Biura – p. Anna Gołąb

tel. +48 668 336 358, e-mail: fundacja.dantis@gmail.com