Oferta pracy dla osoby niepełnosprawnej

OFERTA PRACY w Lublinie
Caritas Polska Biuro Projektu w Lublinie informuje, że w ramach projektu „WSPARCIE OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH RUCHOWO NA RYNKU PRACY IV” posiada ofertę pracy dla osób z orzeczonym umiarkowanym lub znacznym stopniem niepełnosprawności w zakresie ruchu (05-R oraz 10-N) zarejestrowanych w urzędzie pracy jako bezrobotne lub poszukujące pracy.
Stanowisko: osoba sprzątająca wyłącznie pomieszczenia biurowe na terenie dużego marketu w Lublinie
Wymiar czasu pracy : 1/2 etatu na umowę o prace na okres próbny
Godziny pracy: od poniedziałku do piątku w godzinach od 16.00-20.00
Opis stanowiska:
Dbanie o czystość pomieszczeń biurowych.
Wymagania:
Osoba staranna, dokładna, punktualna, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Osoba z orzeczeniem znacznym stopnia niepełnosprawności w zakresie ruchu lub umiarkowanym ze sprzężeniem z innymi trudnościami zdrowotnymi.
Zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna lub poszukująca pracy.
Swoje CV należy nadsyłać do 29.08.2014 do godziny 15.00 droga mailową e-mail: lublin@sprawni,.caritas,.pl w temacie wpisując: zgłoszenie na stanowisko sprzątające. Informację o rekrutacji można uzyskać pod numerem telefonu tel. 81 532 24 37.
Projekt „Wsparcie osób niepełnosprawnych ruchowo na rynku pracy IV” jest realizowany przez PFRON w partnerstwie z czterema organizacjami: Caritas Polska, Fundacją Polskich Kawalerów Maltańskich w Warszawie POMOC MALTAŃSKA, Fundacją Aktywnej Rehabilitacji „FAR” w Warszawie oraz Stowarzyszeniem Przyjaciół Integracji. Jest to projekt systemowy, finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego oraz ze środków PFRON.

informacja