Kurs na wychowawcę wypoczynku

Serdecznie zapraszamy na kurs wychowawcy wypoczynku, który odbędzie się w dniach 15-17 czerwca b.r. w siedzibie Caritas Archidiecezji Lubelskiej.

Ukończenie kursu skutkuje zdobyciem  uprawnień do bycia wychowawcą wypoczynku zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 30 marca 2016 r. w sprawie wypoczynku dzieci i młodzieży.

Przewidziane przerwy kawowe dla uczestników.
Gwarantujemy w pełni wykwalifikowaną kadrę, która od wielu lat współpracuje z nami podczas Kolonii Marzeń. Każdy uczestnik otrzyma nie tylko niezbędną wiedzę merytoryczną, ale także mnóstwo doświadczenia zdobytego w pracy z dziećmi.

Koszt uczestnictwa to 100 zł (dla wolontariuszy Caritas 50% zniżki). Organizator szkolenia: Fundacja Dantis.

Zapisy telefonicznie pod numerem telefonu 668 770 774 lub za pomocą poniższego formularza. Warunkiem uczestnictwa w kursie jest ukończenie 18 lat i szkoły ponadgimnazjalnej.

Imię i nazwisko *

Telefon *

Data urodzenia (Rok/Miesiąc/Dzień) *

Przepisz kod z obrazka obok: captcha

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych danych osobowych w celu i zakresie niezbędnym do kontaktu ze mną drogą elektroniczną, jak również telefonicznie. Oświadczam, że zapoznałem się z informacjami o przetwarzaniu danych osobowych i prawach osób, których dane są przetwarzane, zawartymi w Polityce Prywatności.

pola oznaczone * są wymagane.